ervaringen

Examentraining wiskunde

Monique is een hele fijne, rustige en lieve docente. Zij was precies wat mijn dochter nodig had. Bovendien heeft ze engelengeduld. Ik zal haar aan iedereen aanraden. Mijn dochter is dankzij haar geslaagd!
mevr. K. K.

Bijlessen rekenen

Monique was a very good teacher for my daughter. She was patient and could understand the child very well. My daughter found it a pleasure to go to bijlessen at Monique. I would really recommend Monique for any extra lessons your child might need. It was a great pleasure and for sure if we need more help for our child we will go back to Monique.
Farrugia

Studiecoaching

Monique heeft mij geholpen bij het vak ondernemersvaardigheden (als onderdeel van een mbo-opleiding). Ze gaf me de steun en de motivatie om door te zetten en bood hulp bij opdrachten waar ik moeite mee had. Ik heb enorm veel van haar geleerd en heb al mijn opdrachten in kunnen leveren met positieve feedback. Door deze begeleiding is mijn diploma in zicht. Bedankt voor de kennis, het geduld en het meedenken!
Lisanne

Wiskunde bijles

Monique slaagde er in, om slechts in een aantal maanden tijd, mijn zoon met een pittige achterstand – en dito slechte cijfers en gedeukt zelfvertrouwen – weer in het goede spoor te krijgen met wiskunde. Monique heeft laten zien meer dan alleen wiskunde- en didactische kennis te hebben. Het doorbreken van zo’n neerwaartse spiraal, het invoelen en begrijpen waar het vastloopt en dan zo snel ook het vertrouwen winnen en resultaat neerzetten; complimenten voor Monique en zeker mijn aanbevelingen.
Geert

Bijles Engels

Begin van het schooljaar gestart met bijlessen Engels voor mijn zoon. Hij had mede door zijn dyslexie een grote achterstand opgelopen. Monique wist de juiste snaar te raken en heeft ervoor gezorgd dat hij zijn examen heeft gehaald. Ze is zeer goed voorbereid, betrokken en geeft gevarieerde lessen zodat mijn zoon elke keer weer met plezier naar de bijlessen ging. Ook geeft ze regelmatig feedback van de voortgang.
Patricia

Bijles rekenen en taal

Fijne begeleiding; oog voor het kind; zelfvertrouwen is enorm toegenomen.
Hilde

Wiskundebegeleiding

Goede wiskundebegeleiding gehad. Ik ben geslaagd voor mijn havo-examen.
J&N

Taalbegeleiding

Mijn dochter (uit groep 8) begon in september met Monique te werken. Haar taalscores waren toen nogal laag. Dankzij de begeleiding bij Monique is ze in een half jaar tijd flink vooruit gegaan. We zijn blij met deze ontwikkeling. De leerkracht zegt nu tegen de leerlingen dat als ze vragen hebben over de werkwoordspelling ze dit aan mijn dochter kunnen vragen. Monique, bedankt!
dhr. A. B.

Bijles wiskunde

Betrokken, ervaren en punctueel. Dit zijn de kwaliteiten van Monique als docente!
mevr. N. v. H.

Rekenbijles

Monique is een fijne begeleider. Ze helpt je goed op weg met je leervragen. Ze heeft veel materialen en hulpmiddelen die ze gebruikt ter ondersteuning van de les.
Jeroen Schreijenberg

Ervaring delen